Slapeloosheid: alles wat u moet weten

Slapeloosheid: alles wat u moet weten

Jun 16, 2021, 4:47:21 AM Life and Styles

Goed slapen is een belangrijk onderdeel van een gezond, bevredigend leven. Wist u dat er in Nederland meer mensen zijn die aan slapeloosheid lijden dan u denkt? Misschien hebt u moeite met inslapen, slaapt u de hele nacht weinig, wordt u vaak wakker of komt u vroeg uit bed. Gelukkig gaat dit vaak vanzelf over en kan het te maken hebben met bepaalde periodes van stress (bijvoorbeeld).

Sombere feiten voor Nederlanders: ongeveer 20% van de mensen van 12 jaar en ouder heeft te maken met deze "verdrietige" problemen, die gepaard gaan met slaapproblemen. Schokkender is dat chronische slapeloosheid bij diezelfde groep vanaf twaalf jaar bij 8% voorkomt.

 

Verschillende slaappillen

Wilt u een goede nachtrust? Probeer dan ons geweldige assortiment slaapmedicijnen! Wij hebben voor elk wat wils, of u nu een angstig type bent, chronisch slapeloos of natuurlijke hulpmiddelen wilt. Neem een kijkje in onze catalogus van deze verschillende slaappillen en bestel er vandaag nog een paar!

Mensen die last hebben van slapeloosheid door angstige gevoelens kunnen opteren voor Xanax kopen of Diazepam kopen.

Voor mensen die gewoon niet kunnen slapen zonder aanwijsbare oorzaak is er Zolpidem en Zopiclon. Deze nieuwere slaapmedicijnen geven u na inname snel en betrouwbaar een slaperig gevoel, zonder bijwerkingen die door andere medicijnen worden veroorzaakt.

In slaap raken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met ons assortiment slaapmiddelen op recept. Ontdek onze online apotheek voor wat nieuws dat u net kan helpen de rust te krijgen die u verdient!

 

Veilig gebruik van slaappillen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat alle voorzorgsmaatregelen genomen worden bij het gebruik van deze middelen, en daarom willen wij helpen! Hieronder vindt u tips om deze risico's bij het gebruik van de medicijnen onder controle te houden, zodat zelfs die vervelende bijwerkingen geen afbreuk doen aan al uw inspanningen om de instructies te volgen.

Ten eerste moet u altijd naar uw arts luisteren en de bijsluiters goed lezen voordat u slaappillen gebruikt.

Ten tweede, meng nooit slaappillen met alcohol, want dat kan rampzalige gevolgen hebben.

Ten derde moet u ervoor zorgen dat u niet meer dan één dosis neemt voordat u van plan bent te gaan slapen; op die manier zullen eventuele onaangename hoofdpijnen of diarree sterk verminderen - zo erg dat ze uw sluimertijd niet zullen verstoren!

 

Alternatieven

Laten we eerlijk zijn: wij leven in een cultuur die gedijt op energie overdag, en het is de hoogste tijd om ons lichaam weer op te laden voor de rest van de dag. Hier volgen een paar tips over hoe u uw lichaam 's nachts goed kunt laten rusten, zodat u morgen fris en klaar de dag door kunt gaan.

 

·   Tip 1: Gebruik geen tablet of smartphone voor het slapengaan.

Er zullen meer dan genoeg uren zijn om zonder zorgen al uw favoriete series in te halen of door de sociale media te scrollen - maar laat die producten zoals ze bedoeld zijn - overdag, wanneer u ze het hardst nodig zult hebben!

 

·   Tip 2: Drink geen koffie voor het slapengaan.

Vervang die laatste dosis in plaats daarvan door kruidenthee met hop, kamillethee of pepermuntbladthee! Cafeïne en andere stimulerende middelen moeten gedurende enkele uren voor het slapengaan beperkt worden. Het is belangrijk om koffie, ijsthee, cafeïnehoudende frisdranken en energiedranken te vermijden. Ook alcohol wordt best vermeden.

Published by Asif Istiak

Written by Asif Istiak

Comment here...

Login / Sign up for adding comments.